Friday 6 August 2010

WIS Design fiókos szekrénye


A fiókos szekrény 15 vagy 18 darab különböző méretű, és formájú fiókból áll, amely alkalmas dokumentumok, kulcsok, és különböző használati tárgyak tárolására.
A fiókok frontjai különböző fából készültek, többek között bükk, tölgy, juhar, dió, amelynek egyik fiókja intarziás. A fogantyúk a fiókok frontjával harmonizálnak. 
Ez egy igazán különleges, és figyelemfelkeltő bútordarab.




Thursday 5 August 2010

Tamer Nakisci, Cube and dot burkolata


Ha már meguntuk régi falfelületünket feldobhatjuk azt a  Tamer Nakisci által tervezett futurisztikus burkolattal. Új stílust hozott létre, amellyel felhívta magára a figyelmet. Tehát ha unalmasnak találja falát, és különlegesre vágyik dekoráljon a Cube and dot kollekcióval, amellyel biztos eléri a kívánt hatást.



Wednesday 4 August 2010

Kara Mann nap


A mai napon Kara Mann chicago-i lakberendezőt szeretném bemutatni. Munkáit évek óta követem, amelyek nagyon elnyerték tetszésemet, így hamarosan a kedvenc lakberendezőmmé vált. A klasszikus stílust keveri a modernnel, amelyben egyszerű bútorokat,  és luxus anyagokat használ. Azok tervezők közé tartozik, aki élhető, meleg, otthonos lakásbelsőt hoz létre. 2007-ben megnyitotta bemutatótermét. A honlapján további munkái megtekinthetőek.

Tuesday 3 August 2010

Versace Home, Berlin kanapé


A Versace Home fő forrása a klasszikus, barokk, és modern stílus. Luxus anyagok, élénk színek, és merész ötletek jellemzik a kollekciót. 
Párhuzamosan két stílus vonul végig: a klasszikus és a modern. Kanapé, fotel, franciaágy, asztal, lámpa, és egyéb kiegészítők is megtalálhatóak a kínálatukban.

A Berlin elnevezésű kanapé sárga lakkozott fa váz, barokk formája keveredik a modern grafikával ellátott kárpittal.

Monday 2 August 2010

Uxus Design, loft lakás


A 18. században épült cukorgyár raktára Amszterdamban új értelmet kapott. Az Uxus Design és tulajdonosának munkájának köszönhetően varázslatos belsőteret teremtett a régi épületből. A fából készült oszlopokat, és gerendákat megtartották, amely meghatározója az enteriőrnek.


Related Posts with Thumbnails